NYHEDERNE..... Sådan ca.
Værd at vide
Generalforsamling
Så sker det sørme.. Nu er det muligt at stille op til, blive valgt eller bare stemme til bestyrelsen i Ørsø Kultur og Aktivitetsforening. 

Søndag den 9/2 kl. 10 er ØKAF vært med rundstykker og kaffe, til en forrygende generalforsamling :)

Hvis man har lyst til at stemme eller stille op skal man være medlem af forsamlingshuset. (Man er stadig velkommen selvom man ikke er medlem) Er man ikke det, kan man kontakte Aase på Aase@orsoby.dk inden. Det koster 200 kr. om året og gælder for hele husstanden.

Hvis man ligeledes har nogle forslag som skal med på mødet, kan man sende dem til formanden, som også er Aase, på samme mail som ovenstående. De skal bare være formanden i hænde seneste en uge før generalforsamlingen. 

På valg er:
Finn Kallehave
Jane Hvass 
Maria V. Petersen

Vi håber på at se mange :)

Vel mødt
ØKAF
Book Ørsø Forsamlingshus online
25.09.2018

Ørsø Forsamlingshus er blevet en del af den nye bookingportal, nuento.dk, der tilbyder udlejning af forsamlingshuse og andre festlokaler. Derfor har du nu mulighed for at booke Ørsø Forsamlingshus online - og afregne med dit betalingskort! Det kan du bl.a. gøre ved at klikke her eller ved at gå til forsamlingshusets fane her på hjemmesiden, hvor du også kan læse mere om booking generelt.Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE