Ørsø Jagtforening

Ørsø Jagtforening

Ørsø Jagtforening blev stiftet d. 12-9-1933 af daværende Mejeribestyrer H.O Hansen, Ørsø Mejeri.

 

Jagtforeningen, dengang, bestod af jægere som også var landmænd og skovejere, fra Ørsø`s opland.

Antallet af medlemmer, dengang, var 12, og er vokset til i dag at ligge på ca. 55-60 jægere.

Dengang som nu, kan Ørsø Jagtforening glæde sig over at lokale landmænd og skovejere velvilligt stiller deres arealer til rådighed for Jagtforeningens medlemmer, og uden dem ville vi ikke have nogen lokal forankret Jagtforening i Ørsø.

Vi er af samme grund meget taknemmelige for at have de lokale landmænd og skovejeres tillid og støtte til os, ved at give os lov til at jage på deres arealer ca 2 gange om året.

Skulle der være en læser, som har en bid jord eller skov, som vi måtte gå på, er man mere end velkommen til at kontakte os.

 

Jagtforeningens medlemmer, er i dag spredt til næsten alle egne af landet, men mange af de tilbageværende jægere, har haft tilknytning til Ørsø, og har gået i Øsse Skuuel, hvor lærer Sommer var Rektor..

 

Jagtforeningen har haft den første årlige jagt til at ligge på den første lørdag i november i hele dens levetid, og denne dag er hellig og ikke mindst herlig, da det altid er hyggeligt at møde hinanden igen på parkeringspladsen bag Øsse Forsamlingshus, iført godt humør – madpakke og varm kaffe og en lille en til benet, og nogle glade hunde der venter på at komme i arbejde på agrene.

 

 

 

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE