Gæstebog
Hej! Skriv en hilsen, ris eller ros til os her på siden. Tak
Skrevet af Gregers Brink, d. 06-01-2017
Godt Nytår, ven.


Hjemmeside: http://www.fairyin.dk
Skrevet af Hermann Raasted, d. 11-02-2016
Stor ros til dem der tog initiativ til at få Ørsøvej i Ørsø ændret til det vi ser idag incl. rundkørslen. Chikanerne med træbeplantning har imponeret mange mennesker også så langt væk som fra USA. Lad os ikke få det ødelagt.


E-mail:
Skrevet af Erik Larsen, d. 31-08-2015
Tilfældigt fik jeg af en nevø oplysning om jeres hjemmeside, og som født i Ørsø er det interessant læsning, Der er nok ikke nogen, der husker mig, idet jeg fraflyttede i 1949 ind til militæret, og jeg kom aldrig rigtigt tilbage, men jeg husker Kirsten Fjeldgaard, der var noget yngre, men vi gik begge i Ørsø Skole, Jeg husker også Jørgen Sørensen, idet jeg under krigen kom jævnligt hos hans far, som jeg hjalp med duplikering af illegale blade m.m. Iøvrigt husker jeg mange historier om personerne, der dengang levede i Ørsø. Jeg er født i Hallsmide i 1928, og jeg havde to ældre brødre, nemlig Knud, der var murer og Aage, der overtog ejendommen og arbejdede i Storskoven. Ikke mere denne gang, men hvis der er interesse for uddybning af stoffet er dette muligt. En venlig hilsen fra Odense til mit gamle hjemland.


E-mail:
Skrevet af Hermann Raasted, d. 24-06-2014
Hej Mette.
Nu er jeg ikke klar over hvem Du er og hvor Du bor, men jeg skal selvfølgelig beklage hvis Du mener der mangler information om sct.hans arrangementet. Det skal vi så finde ud af at gøre bedre fremover.
Vi hører meget gerne fra dig og andre Ørsø borgere om gode ideer til hvad vi kan gøre fremadrettet.
Venlig hilsen
Hermann Raasted
Fmd. Ørsø kultur og aktivitetsforening


E-mail:
Skrevet af Mette Eriksen, d. 23-06-2014
Hejsa.
Nu er jeg rimelig ny her i området også syntes jeg faktisk det er ærgerligt at man ikke kan holde sig orienteret om hvad der forgår og hvornår tingene starter selvom der så fint står på jeres informations seddel at man kan holde sig opdateret via denne side.
Bla. Kan jeg intet finde omkring Sankt hans som er i aften med hvornår det starter eller hvornår bålet bliver tændt.
Mvh Mette.


Skrevet af Mette Eriksen, d. 23-06-2014
Hejsa.
Nu er jeg rimelig ny her i området også syntes jeg faktisk det er ærgerligt at man ikke kan holde sig orienteret om hvad der forgår og hvornår tingene starter selvom der så fint står på jeres informations seddel at man kan holde sig opdateret via denne side.
Bla. Kan jeg intet finde omkring Sankt hans som er i aften med hvornår det starter eller hvornår bålet bliver tændt.
Mvh Mette.


Skrevet af Per Larsen, d. 14-12-2013
Der skulle vel ikke være nogle der er indehavere af deres skolebilleder fra Ørsø skole, hvis må i meget gerne sende dem til mig ,prøver at samle lidt om skolens historie .
Andre billeder fra by og omegn har også interesse.


E-mail:
Skrevet af Gitte Nielsen, d. 09-11-2013
Hvad med at byen sætter en lyskæde i det store rødbøg som står på hjørnet af jan dams grund, hvilket vil være flot i byen her i den mørke tid, i stedet for et lille juletræ med kun lys på forsiden,


E-mail:
Skrevet af Elisabeth Dall, d. 20-09-2013
Hej jer i Ørsø.
Var lige inde på siden igen for at se på gæstebogen om nogen havde reageret på min hilsen og minsandten om ikke min forsvundne fætter Jørgen Sørensen har skrevet. Det er jo en lille solstrålehistorie fordi jeg i mange år har tænkt på dig og Tove hvor I mon var henne. Jeg har minsandten meldt mig til slægtsforskningskursus i håb om at finde jer og så er du bare her. Nu mangler jeg kun at finde vores fætter Harold i USA.
Jeg lader høre fra mig på din mailadresse. Tak til siden


E-mail:
Skrevet af Hermann Raasted, d. 08-09-2013
Der blev igår afholdt gadefodbold på sportspladsen.det var helt igennem en fantastisk dag hvor solen skinnede som på en varm sommerdag. Der blev gået til den af både børn og voksne. Det var en af de dage man kunne ønske der var mange flere af. Det er godt for den lille landsby, Ørsø, og det er godt for beboerne imellem. Jeg håber der fremover bliver taget i initiativ til flere lignende arrangementer på sportspladsen. Det er jo en helt genial plads. Det er jo synligt, at der er kommet mange nye familier med børn til byen som vil kunne få stor glæde af sportspladsen og jeg/vi der blevet lidt ældre kan stadig være med.
Der er grund til at takke Maria og Jette for det gode og sunde initiativ.
Mere af den slags på sportspladsen, tak.


E-mail:
Skrevet af Jørgen Sørensen, d. 26-07-2013
Min far var købmand Eyvind R. Sørensen, der havde butik overfor Ørsø Andelsmejeri fra 1930 - 1978 - jeg har læst i Ørsøs historie, at Ørsø Skole blev taget i brug i 1943 - det stemmer ikke helt! Jeg har min fars udklipsbog med artikler fra Aalborg Stiftstidende - ifølge denne bog blev Ørsø Skole (de røde bygninger) indviet den 3. november 1942.
Den allerførste skole blev bygget i 1719 af Prinsesse Sofie Hedvig (Dronninglund Slot) og den var een af de skoler, der blev kaldt "prinseseskole" - den var skole indtil 1846, hvor den blev afløst af en skole, hvor skolestuerne forbandt de 2 hvide bygninger (nu Bjergvej 6 og 8) "prinsesseskolen" blev revet ned for at give plads til gymnastiksalen anno 1942. Meget af tømrerarbejdet på "skolen anno 1942" blev i øvrigt udført af Elisabeth Dalls (Olsen) og min bedstefar, der til dagligt kun blev kaldt "dykkeren" - han havde en fortid som dykker i Schwitzers Bjergningsselskab.
Jeg kommer meget tit i Ørsø, og "studerer" med stor interesse historien om det helt gamle Ørsø specielt egnen omkring den gamle Kongevej.


E-mail:
Hjemmeside: ---
Skrevet af Elisabeth Dall født Olsen, d. 16-07-2013
En hilsen til alle fra en gammel Ørsøpige født i 1946. Jeg har haft en dejlig barndom i byen og så ofte jeg er på den kant skal jeg lige kikke på byen, men den er godt nok ændret meget. Er født i Dahlsminde. Det var en gård der lå omme bag ved Brugsen. Den ligger der endnu men er bygget meget om. Mon der stadig skulle være nogle tilbage fra min skoletid i Ørsø skole
Jeg bor i Næstved og har boet her siden 1975


E-mail:
Skrevet af Jane Nielsen, d. 03-07-2013
Jeg kunne godt tænke mig at Line dancen kommer tilbage til Ørsø og allerhelst på en mandag


E-mail:
Skrevet af Gitte Nielsen , d. 23-06-2013
Jeg kunne godt tænke mig at Line dancen kommer tilbage til Ørsø og allerhelst på en mandag, for så kommer jeg hver gang :-))


Skrevet af Kirsten Fjeldgaard Hørdum, d. 16-06-2013
En hilsen fra en gammel Ørsøpige, der trådte sine barnesko i jeres lille by, som slet ikke var så lille dengang fra l934-1948.Jeg ønsker held og lykke med alle jeres aktiviteter og tiltag. Ørsø er et dejligt sted, mindes dejlige somre og strenge vintre.Håber Ørsø vil overleve som landsby.Hilsen til alle.


E-mail: